Kremowa Zupa Orzechowa Z Kurczaka
Kremowa zupa z kurczaka z orzechami ziemnymi zajmuje od początku do końca około 45 minut. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 39 g białka i 45 g tłuszczu. Za 2,07 dolara za porcję otrzymasz danie główne na 10 osób. Jest idealne na jesień. Mieszanka mąki, margaryny, chrupiącego masła orzechowego i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 11 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 39%. Wynik ten jest raczej zły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Kremowa zupa orzechowa, Kremowa zupa orzechowa z kopru włoskiego i Kremowy kurczak z orzechów ziemnych.
Instrukcje
W 4-litrowym rondlu podsmaż seler i cebulę na maśle na średnim ogniu.
Smaż, aż seler i cebula będą miękkie, około pięciu minut.
Zdjąć z ognia, dodać mąkę i masło orzechowe, mieszać aż do rozpuszczenia. Gdy się rozpuści, stopniowo dodawaj bulion z kurczaka.
Wróć do średnio-wysokiego ognia i gotuj przez dwie minuty. Zmniejszyć ogień i dusić pod przykryciem około 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Wymieszać z gęstą śmietaną i podgrzać.