Krem kukurydziany na parze z krabem

Krem kukurydziany na parze z krabem
Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka ziaren kukurydzy lub mleka, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kremy Ze Świeżej Kukurydzy, Zbierz Kremy Kukurydziane, oraz Indywidualne Kremy kukurydziane ze skórką Boczkowo-ziemniaczaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kukurydzę ugotować w 1-ćwiartkowym rondlu wrzącej osolonej Wodynie bardzo miękka, 3 do 5 minut i odcedzić na sitku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
2
Mleko i gorącą kukurydzę przecedzić w blenderze, aż będzie prawie gładka, a następnie przełożyć przez bardzo drobne sito do miski, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubij jajko i sól i podziel krem między ramekiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Kremy parowe w zestawie parowym 1 cal powyżej gotującej się wody, przykryte pokrywką, aż centra zostaną ustawione i cienki nóż włożony do środka 1 kremu wychodzi czysty, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Wyjąć ramekiny z parownika szczypcami i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
SzczypceSzczypce
1
Grubo posiekać 1/4 szklanki krabów i zachować resztę do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
2
Rozgrzać masło na małej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować kraba, stale mieszając, aż do ogrzania przez, O 2 protokół. Wymieszać ze szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podawać kremy z krabem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
1
* Mieszankę kremu można przygotować i wlać do ramekinów 1 dzień wcześniej i schłodzić, powierzchnie pokryte folią. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed gotowaniem na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn