krem grzybowy, szparagi i zupa ryżowa

krem grzybowy, szparagi i zupa ryżowa
Przepis na krem z grzybów, szparagów i zupę ryżową można przygotować w około 1 godzinę i 15 minut. Za 39 centów za porcję otrzymasz przystawkę dla 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 1 g tłuszczu i łącznie 91 kalorii. Jest dostarczany przez Allrecipes. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką pieczarki, paprykę, łodygi selera i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 36%. Podobne przepisy to Zupa ze szparagami, grzybami i brązowym ryżem, Szparagi, Zupa z grzybami i brązowym ryżem oraz Zupa krem z grzybów i dzikiego ryżu.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn