Kolacja dziś wieczorem: Tofu, zielona fasola i Shiitake sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 107 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 36 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka azjatyckiego sosu rybnego, cukru, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z tofu, zielonej fasoli i Shiitake, Kolacja: fasola Fava, szparagi i sałatka z zielonej fasoli, oraz Tosty jęczmień, fasolka szparagowa i sałatka Shiitake z tofu.
Instrukcje
1
Umieść dwie połówki tofu na obramowanej blasze do pieczenia, a top z innym blasze do pieczenia. Zważyć blachę do pieczenia w dół z dwóch dużych puszek, i odstawić na 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Spuścić tofu, a następnie posiekać na kawałki ½ cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
W międzyczasie, w dużej misce, ubij razem sok z limonki, sos rybny, 1 łyżka sosu sojowego, cukier i pokruszony czerwony pieprz.
Dodać pokrojone shiitakes, i gotować, aż zacznie mięknąć, o jednej minucie. Zmniejszyć ogień do średniego i wlać pozostałe dwie łyżki sosu sojowego. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż shiitakes będą miękkie, dwie do trzech minut. Natychmiast przenieść grzyby do dużej miski z dressingiem.