Klasyczny Stek Kabobs
Jeśli 24 grosze za porcję spada w budżecie, klasyczny stek Kabobs może być wybitny bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 19 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Idź do sklepu i odbierz paprykę, pieczarki, a. 1. klasyczna marynata i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj A. 1. Klasyczny Stek Kabobs, Stek i warzywa Kabobs, oraz Stek i ziemniaki Kabobs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tymczasem pokroić stek na kawałki 1-1 / 4 cala.
Stek, pieczarki i paprykę umieścić w plastikowej torebce.
Dodaj marynatę; uszczelnij worek. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Wyjąć stek i warzywa z marynaty; wyrzucić marynatę. Na przemian wątek stek, pieczarki i papryka na szaszłyki.
Grill 10 min. dla średniej doneness, obracając od czasu do czasu.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Piękne czerwone aromaty malin, czarnej wiśni i przypraw. Pełne i okrągłe ze smakami śliwki, czerwonej porzeczki, jeżyny i liścia laurowego. Miękkie taniny nadają temu winu aksamitną gładkość, a czekoladowe wykończenie trwa i trwa.