Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego ? Stek pieprzowy może być super przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 405 kalorii , 44 g białka i 10 g tłuszczu . Ten przepis służy 4 osobom. Za 3,14 USD za porcję ten przepis pokrywa 26% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Dzięki temu przepisowi Walentynki będą jeszcze bardziej wyjątkowe. Mieszanka sosu sojowego, oleju rzepakowego, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 51% . Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również stek z chińskiej papryki (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu) , stek z chińskiej papryki (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu) i stek z chińskiej papryki ( Smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu) .
Instrukcje
1
Pokrój stek na 2-1/2-cala. x 1/2 cala. x 1/4 cala. paski. W średniej misce wymieszaj sos sojowy, cukier i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodaj mięso; lekko wrzucić do pokrycia. Przykryj i przechowuj w lodówce 3-4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Wyrzucić marynatę. Na patelni lub woku smaż mięso na oleju przez 5-6 minut lub do momentu, aż przestanie być różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Pinot Noir 2012 ma głębokie, kuszące aromaty czerwonych i czarnych wiśni oraz jagód olallieberry akcentowane suszonymi borowkami, herbatą pu-erh, słodkimi przyprawami i nutami kadzidła kościelnego. Wino jest jedwabiste i gładkie w ustach, równoważąc mięsistość z doskonałą kwasowością i bogatym odczuciem w ustach.