Kimchi Smażony Brązowy Ryż

Kimchi Smażony Brązowy Ryż
Kimchi smażony brązowy ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 921 kalorii. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz brązowy ryż, grzyby, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to raczej tanie przepis dla fanów koreańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap), Ryż smażony Kimchi (kimchi Bokkumbap), oraz Kimchi Bokkeumbab (Kimchi Fried Rice) dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje ulubione Kimchi. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn