Kieszenie na burrito pita

Kieszenie na burrito pita
Jeśli chcesz dodać więcej meksykańskich przepisów do swojego pudełka z przepisami, Burrito Pita Pockets może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 34 g białka i 16 g tłuszczu. Za 2,86 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką mieloną wołowinę, przyprawę do burrito, ser cheddar i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burrito Pita Pockets, Pita Pockets i BLT Pita Pockets.

Instrukcje

1
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą pokrytą sprayem kuchennym smaż wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Wymieszaj przyprawę do burrito i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 3-5 minut lub do momentu, aż zgęstnieje. Wymieszaj oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do BurritoPrzyprawa Do Burrito
1 Koperta Przyprawy Do Burrito1 Koperta Przyprawy Do Burrito
Przyprawa Do BurritoPrzyprawa Do Burrito
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Napełnij połówki chleba pita mieszanką wołową, sałatą, pomidorem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kombinacja 2Kombinacja 2
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykanin w menu? Spróbuj połączyć z Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. Możesz spróbować MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Oceniającym podoba się, z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Nasze Pinot Noir MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley otwiera się aromatami lawendy i jeżyny, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabisty posmak, otoczony subtelnymi nutami dębu dojrzewającego w beczce.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn