Kieszenie na burrito pita
Jeśli chcesz dodać więcej meksykańskich przepisów do swojego pudełka z przepisami, Burrito Pita Pockets może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 422 kalorie, 34 g białka i 16 g tłuszczu. Za 2,86 USD za porcję ten przepis pokrywa 19% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz pod ręką mieloną wołowinę, przyprawę do burrito, ser cheddar i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Burrito Pita Pockets, Pita Pockets i BLT Pita Pockets.
Instrukcje
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą pokrytą sprayem kuchennym smaż wołowinę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odpływ. Wymieszaj przyprawę do burrito i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 3-5 minut lub do momentu, aż zgęstnieje. Wymieszaj oliwki.
Napełnij połówki chleba pita mieszanką wołową, sałatą, pomidorem i serem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykanin w menu? Spróbuj połączyć z Pinot Noir, Riesling i Sparkling Rosé. Do dań meksykańskich dobrze pasują kwaśne wina białe, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości tanin, takie jak pinot noir. Musujące róże to także bezpieczne połączenie. Możesz spróbować MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Oceniającym podoba się, z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Nasze Pinot Noir MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley otwiera się aromatami lawendy i jeżyny, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabisty posmak, otoczony subtelnymi nutami dębu dojrzewającego w beczce.