Gulasz z makreli (lub tuńczyka) i czerwonej papryki

Gulasz z makreli (lub tuńczyka) i czerwonej papryki
Makrela (lub tuńczyk) i czerwona papryka gulasz jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 1201 kalorii, 87g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Na 8,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ziemniaki, oliwę z oliwek, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 89%. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej, smażyć cebulę przez 3-4 minuty do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Dodać czosnek i chili, mieszać przez 1 minutę, wlać wino, pomidory, ziemniaki, a następnie posypać papryką. Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Dodać 1/2 puszki pomidora z wodą, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25 minut, aż ziemniaki AE gotowane.Grill papryki, blister skóry, a następnie umieścić w plastikowym plecach, aż skóra jest łatwe do usunięcia. Po usunięciu plaster następnie dodać do patelni z rybą / chorizo.Dusić do ugotowania. To potrwa dłużej dla chorizo niż ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Przed podaniem posypać kolendrą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn