Munchies Dla Kotów Makrelowych

Munchies Dla Kotów Makrelowych
Makrela Kot Munchies może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1056 kalorii, 52g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Udaj się do sklepu i odbierz makrelę, drożdże piwne, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to On-the-Go Munchies, Munchies Reniferów, oraz S ' mores Munchies Mix.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F.In miskę, makrele rozgnieść na bardzo małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakrelaMakrela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać pozostałe składniki.
3
Dobrze wymieszać.Drop przez 1/4 łyżeczki do herbaty na wysmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w temperaturze 350 f przez 8 minut.Super.Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce lub zamrażarce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia18
Magazyn