Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Sałatka z wędzonej ryby z miodem i koperkiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 40 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, bazylii, makreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki rybne z wędzonym łososiem, krewetkami i koperkiem, Ryba wędzona w sosie musztardowym, koperkowym i kaparowym, oraz Dziś Kolacja: wędzone paszteciki rybne z majonezem koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Krok 1
2
Połącz sałatkę: w dużej misce grubo rozdrobnij rybę palcami, upewniając się, że usuniesz wszelkie kości Szpilki. Wymieszać z cebulą, ogórkiem, posiekanymi orzechami włoskimi, zieloną cebulą i bazylią.Krok 2W średniej misce wymieszać ocet, musztardę, oliwę z oliwek i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha Włoskiego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1-1/2 Uncji Gin
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Trzepaczka w koperku. Smak i doprawić według uznania solą. Do mieszanki sałatkowej dodać 5 łyżek oraz 1 łyżeczkę dressingu i dobrze wymieszać. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.Krok 3linia blachy do pieczenia kawałkiem pergaminu. Sałatkę podzielić na 8 porcji, a każdą porcję uformować w kulkę. (Przepis można przygotować do tego momentu kilka godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.Krok 4aby podawać, umieść piłkę na talerzu i skrop 1 do 1 1/2 łyżki pozostałego dressingu wokół piłki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.