Sałatka Rybna Wędzona Z Miodem I Koperkiem

Sałatka Rybna Wędzona Z Miodem I Koperkiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Sałatka z wędzonej ryby z miodem i koperkiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 40 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 8G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, bazylii, makreli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki rybne z wędzonym łososiem, krewetkami i koperkiem, Ryba wędzona w sosie musztardowym, koperkowym i kaparowym, oraz Dziś Kolacja: wędzone paszteciki rybne z majonezem koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Krok 1
2
Połącz sałatkę: w dużej misce grubo rozdrobnij rybę palcami, upewniając się, że usuniesz wszelkie kości Szpilki. Wymieszać z cebulą, ogórkiem, posiekanymi orzechami włoskimi, zieloną cebulą i bazylią.Krok 2W średniej misce wymieszać ocet, musztardę, oliwę z oliwek i miód.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Trzepaczka w koperku. Smak i doprawić według uznania solą. Do mieszanki sałatkowej dodać 5 łyżek oraz 1 łyżeczkę dressingu i dobrze wymieszać. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.Krok 3linia blachy do pieczenia kawałkiem pergaminu. Sałatkę podzielić na 8 porcji, a każdą porcję uformować w kulkę. (Przepis można przygotować do tego momentu kilka godzin wcześniej. Kryj się i wyluzuj.Krok 4aby podawać, umieść piłkę na talerzu i skrop 1 do 1 1/2 łyżki pozostałego dressingu wokół piłki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
KoperKoper
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Udekoruj talerz kilkoma plasterkami jabłka ułożonymi w kształcie wachlarza i 3 połówkami orzecha włoskiego, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha WłoskiegoPołówki Orzecha Włoskiego
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Dekoruj wierzch każdej kulki szczypiorkiem. Powtórz z pozostałymi kulkami sałatkowymi i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji

Składniki

40Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySzczypiorekSzczypiorek1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiogórek obrany i posiekany drobno pokrojony w kostkęogórek obrany i posiekany drobno pokrojony w kostkę596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiporwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)1Smaczna i o wiele łatwiejsza alternatywa dla ryb gefilte. Mogą być wykonane z godzinnym wyprzedzeniem. Wędzony pstrąg można zastąpić makreląSmaczna i o wiele łatwiejsza alternatywa dla ryb gefilte. Mogą być wykonane z godzinnym wyprzedzeniem. Wędzony pstrąg można zastąpić makrelą596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokrojona w plasterki świeża bazylia, pokrojona w cienkie paskipokrojona w plasterki świeża bazylia, pokrojona w cienkie paski796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany świeży koperekposiekany świeży koperek1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana zielona cebula, białe i zielone częściposiekana zielona cebula, białe i zielone części596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami794Orzechy dowolne (posiekane)makrela wędzonamakrela wędzona2smallsczerwone jabłka, ćwiartowane i cienko pokrojoneczerwone jabłka, ćwiartowane i cienko pokrojone40Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisłodka cebula drobno pokrojona w kostkęsłodka cebula drobno pokrojona w kostkę16połówki orzecha włoskiego, posiekanepołówki orzecha włoskiego, posiekane24połówki orzecha włoskiego, opcjonalnie, do dekoracjipołówki orzecha włoskiego, opcjonalnie, do dekoracji1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet winny białyocet winny biały596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimusztarda Dijon pełnoziarnistamusztarda Dijon pełnoziarnista

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn