Kebaby Rybne

Kebaby Rybne
Kebaby rybne to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką pieprz, trybula, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kebaby Rybne Z Warzywami, Szaszłyki Z Ryb I Limonki, oraz Marokańskie Szaszłyki Rybne / Kebaby.

Instrukcje

1
Pokroić rybę w kostkę 1,5 cala. Ostrym nożem lub obieraczką do warzyw Usuń paski skórki z dwóch cytryn, pozostawiając biały rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
CytrynaCytryna
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
NóżNóż
2
Pozostałe dwie cytryny pokroić w kliny do serwowania i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
3
Naprzemiennie gwintowane kostki rybne i kawałki skórki cytrynowej na każdym szaszłyku. Ułożyć na talerzu i obficie posypać oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
4
Zapal grill węglowy i pozwól, aby węgle się spaliły, aż zostaną pokryte szarym popiołem lub podgrzej grill gazowy do medium. Kebaby gotować, często obracając, przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z cytryną i świeżą trybulą lub pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrybulaTrybula
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia51
Magazyn