Kapusta Zapiekana
Kapusta zapiekana z grubsza 40 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 172 kalorii, 11g białka, oraz 10g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Za 80 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka kapusty, zielonej cebuli, mleka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kapusta Au Gratin, Kapusta Au Gratin, oraz Kapusta Zapiekana dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania podsmaż kapustę, marchewkę i cebulę, aż przez 7 minut lub chrupiącą.
Przenieś na wysmarowaną tłuszczem płytką 1-qt. naczynie do pieczenia.
W misce wymieszaj jajko, mleko, ser szwajcarski i przyprawioną sól.
Posyp natką pietruszki i parmezanem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.