Kanapka pieczona-warzywna z szynką i serem
Pieczona kanapka warzywna z szynką i serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 440 kalorii, 27g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz karton beztłuszczowy jogurt, oliwki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapka z pieczonym warzywem i kozim serem, Pieczona Kanapka Z Warzywami, oraz Pieczona Kanapka Z Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć głowę w folię; odstawić.
Grzyby i 5 kolejnych składników (pieczarki przez pomidory) ułożyć na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Posypać warzywa solą, tymiankiem i pieprzem; dobrze wymieszać. Nestle rozmaryn gałązki do warzyw.
Piec czosnek i warzywa w 350 przez 45 minut, mieszając warzywa co 15 minut. Wyrzucić gałązki rozmarynu. Oddzielić ząbki czosnku i wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku; wyrzucić Skórki. Odstawić miąższ czosnku na bok.
Łyżka jogurtu na kilku warstwach wytrzymałych ręczników papierowych; rozłóż grubość 1/2 cala. Przykryć dodatkowymi ręcznikami papierowymi; odstawić na 10 minut. Zeskrobać jogurt do miski, za pomocą gumowej szpatułki. Wymieszać miąższ czosnku, musztardę i ocet; odstawić.
Wydrąż górną i dolną połówkę chleba, pozostawiając skorupę o grubości 1 cala; zarezerwuj rozdarty chleb do innego użytku.
Rozprowadzić mieszaninę jogurtu na górnej i dolnej połowie bochenka. Ułóż warzywa na dolnej połowie bochenka; wierzch z szynką, serem i oliwkami; wymień górną połowę. Zawiń Bochenek w folię; piec w 350 przez 15 minut.
Pokroić na 6 równych porcji.