Czerwone aksamitne babeczki z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem
Czerwone aksamitne babeczki z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem wymagają z grubsza 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. 443 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do valentin day. Udaj się do sklepu i odebrać masło, jajka, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czerwone aksamitne babeczki z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem, Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym, oraz Czerwone aksamitne babeczki z lukrem serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, wymieszać ciasto beat, woda, olej, jaja, kakao i kolor żywności na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (około 2/3 pełne).
Piec i ostudzić całkowicie zgodnie z zaleceniami na polu na babeczki.
W dużej misce, beat twarożek, masło i wanilia z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż puszysty. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż będzie gładki. Ubić w 1 łyżce mleka.
Dodaj dodatkowe mleko, 1 łyżeczkę na raz, aż lukier będzie konsystencją.
Dopasuj okrągłą końcówkę (otwór o średnicy około 1/8 do 1/4 cala) w ozdobnej torbie. Łyżka około 1 1/4 szklanki lukier do torby. Włożyć końcówkę w środku 1 babeczki, mniej więcej w połowie. Delikatnie ściśnij ozdobną torebkę, ciągnąc do góry, aż babeczka lekko puchnie i nadzienie znajdzie się na górze. Powtórz z pozostałymi babeczkami.
Dopasuj okrągłą końcówkę (otwór o średnicy około 1/2 cala) do dekoracyjnej torby. Łyżka pozostały lukier do torby; obficie rury lukier w ruchu kołowym na górze każdej babeczki, pozostawiając 1/4-calowy granicy wokół krawędzi. Wierzch z kolorowym cukrem. Przechowywać luźno w lodówce.