Kalmary i Luau
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Kalmary i Luau mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $47.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 1194 kalorii, 44g białka, oraz 57 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mleka kokosowego, sól, sól hawajska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Luau Refresher, Wieprzowina Luau, oraz Ananas Luau.
Instrukcje
Oczyścić kalmary i pokroić w pierścienie; odstawić. Umyć liście luau, usunąć łodygi i grube żyły. W garnku zagotuj 3 szklanki wody z hawajską solą i sodą oczyszczoną.
Dodaj liście do wrzącej wody i zmniejsz ciepło. Dusić, częściowo przykryte, przez 1 godzinę.
Odcedzić i wycisnąć płyn.
Saute cebuli i kalmary na maśle, aż cebula są przezroczyste.
Dodać mleko kokosowe, ugotowane liście luau, sól i cukier. Dusić 30 minut.