Kakao Meksykańskie

Kakao Meksykańskie
Przepis meksykański Cocoan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 56 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, meksykańską czekoladę, laski cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Meksykańskie Gorące Kakao, Meksykańskie Gorące Kakao, oraz Meksykańskie Gorące Ciasto Kakaowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Warstwa kakao w proszku, mleko w proszku, brązowy cukier, sól, zmielony cynamon i meksykańska czekolada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CzekoladaCzekolada
SólSól
2
Dodaj kilka cynamonu do górnej części słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn