Jęczmień-Warzywa Faszerowane Acorn Squash
Jęczmień-warzywa faszerowane Acorn Squash jest wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, wodę, czapki z grzybami shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 88%. Podobne przepisy to Jęczmień Faszerowany Acorn Squash, Pachnąca dynia z żołędzi nadziewana jęczmieniem, oraz Jęczmień Pilaw Nadziewane Acorn Squash- # EatingA2ZChallenge.
Instrukcje
Pokrój dynię na pół wzdłuż; wyrzuć nasiona i ciągłą miąższ.
Połówki squasha, pokroić boki w górę, na 12-calowym okrągłym szklanym talerzu; posypać wodą. Przykryć luźno folią; kuchenka mikrofalowa na wysokości 15 minut lub do miękkości, obracając talerz pół obrotu co 5 minut.
Lekko ostudzić. Miarka miąższu z muszli do równej 2 szklanki, zastrzegając miąższu i muszli; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby i następne 4 składniki (grzyby przez czosnek); smażyć 5 minut. Wymieszać z miąższem z dyni, szpinakiem i 4 kolejnymi składnikami (szpinak przez paprykę czerwoną). Łyżka 1 szklanka mieszanki szpinaku w każdej połowie skorupy squasha; posypać sezamem.