Johnny Garlic ' s Ahi Won Tacos

Johnny Garlic ' s Ahi Won Tacos
Johnny Garlic ' s Ahi Won Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1953 kalorie, 56g białka, oraz 151 g tłuszczu każdy. Na 16,05 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz sól morska, jalapeno, proszek wasabi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spooky Eyeball Tacos (Johnny # 5 Tacos), Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, oraz Klasyczne Tiramisu Johnny ' ego czosnku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W głębokiej frytkownicy lub garnku o dużym dnie podgrzej olej rzepakowy do 360 stopni F. Złóż Skórki naklejek do garnka, aby stworzyć kształt taco i smaż na oleju rzepakowym. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
W małej misce, delikatnie wrzucić tuńczyka, Mango jicama Salsa i słodki sos sojowy. Wypełnij każdą skorupę taco 1/4 mieszaniny i zakończ 1/2 uncji kremu Wasabi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kecap ManisKecap Manis
JicamaJicama
WasabiWasabi
KremKrem
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TuńczykTuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Aby służyć, ułóż tacos na łóżku z pędów grochu i ubierz sosem węgorz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pędy GrochuPędy Grochu
SOSSOS
WęgorzWęgorz
5
W małej misce delikatnie wymieszaj wszystkie składniki razem. Pozostawić smaki do ślubu na 20 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wymieszać wszystkie składniki w małej misce, aż dobrze się połączą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Pozostawić mieszaninę w lodówce przez 15 minut lub aż będzie gotowa do podania.
8
Połącz wszystkie składniki w mikserze wyposażonym w przystawkę do łopatek. Ubijaj wysoko, aż mieszanina utworzy twarde szczyty, około 5 minut. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Składniki

57Orzechy dowolne (posiekane)tuńczyk klasy Ahi sashimi, pokrojony w kostkętuńczyk klasy Ahi sashimi, pokrojony w kostkę2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1(może być lub przeglądać)płatki chilipłatki chili1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)drobno posiekane liście kolendrydrobno posiekane liście kolendry28Orzechy dowolne (posiekane)sos do węgorzasos do węgorza11 funt cukinii,sos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy11 funt cukinii,imbir mielonyimbir mielony2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)11 funt cukinii,nasiona i drobno pokrojone jalapenonasiona i drobno pokrojone jalapeno596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkijicama, obrane i małe pokrojone w kostkęjicama, obrane i małe pokrojone w kostkę11 funt cukinii,świeżo wyciśnięty sok z cytrynyświeżo wyciśnięty sok z cytryny2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimango obrane i pokrojone w kostkę 1/4 calamango obrane i pokrojone w kostkę 1/4 cala85Orzechy dowolne (posiekane)pędy grochupędy grochu4opakowania z naklejkami na potopakowania z naklejkami na pot596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1/4 cala) pokrojona w kostkę czerwona cebula(1/4 cala) pokrojona w kostkę czerwona cebula2(zima)ocet ryżowyocet ryżowy0(może być lub przeglądać)sól morska drobnasól morska drobna2(zima)szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona2(zima)chipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych2(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)słodki sos chilisłodki sos chili0(może być lub przeglądać)proszek wasabiproszek wasabi2(zima)proszek wasabiproszek wasabi
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia49
Magazyn