JELL - O ® Aquarium

JELL - O ® Aquarium
JELL - O ® Aquarium może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 326 kalorii, 51g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 4,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 47 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś żelatynę, wodę, lód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać żelatynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Kremowy deser żelatynowy z jagodami, ananasem i cytryną jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Kubki Akwariowe, Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-przygotuj orzeźwiającą sałatkę Jell-O, dodając kilka składników extran, oraz Furr ' s jasnozielona Sałatka Jell-O-to jest souped się sałatka Jell-O dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj niesmakowaną żelatynę i żelatynę o smaku owocowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W rondelku zagotować sok winogronowy; polać mieszanką żelatynową i mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Natychmiast dodaj kostki lodu i mieszaj, aż lód się rozpuści. Mieszanina powinna być zimna, lekko zastygła, ale nadal nalewać. W razie potrzeby Wstaw mieszaninę do lodówki, aby schłodzić, ponieważ każde ciepło może stopić cukierki skalne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok WinogronowySok Winogronowy
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Rozłóż cukierki skalne na dnie miski na ryby, aby przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlej wystarczającą ilość schłodzonej mieszanki żelatyny na cukierki skalne, aby pokryć je około 4 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
5
"Posadź" gałązkę mięty w dnie cukierków skalnych. Jeśli mieszanina jest wystarczająco zastygła, mięta nie będzie unosić się na wodzie. To mięta unosi się, wyjmij ją i włóż częściowo napełnioną miskę do lodówki, aż prawie się zastygnie i będzie mogła podtrzymywać miętę. Po posadzeniu mięty ostrożnie wlej pozostałą mieszankę żelatyny do miski; wstaw do lodówki, aż będzie bardziej zastygła, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Zanurz długi ostry nóż w gorącej wodzie i użyj go, aby zrobić pionowe plastry w żelatynie. Użyj szpikulca lub pałeczki, aby umieścić gumowatą rybę w wodzie."Jeśli jesteś delikatny, żelatyna" zagoi się " wokół wkładki po umieszczeniu ryb. Jeśli górna część żelatyny jest wyboista, zanurz łyżkę w gorącej wodzie i użyj jej tylnej części, aby wygładzić powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PałeczkiPałeczki
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Wstaw do lodówki do całkowitego zestalenia, około 30 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia50
Magazyn