Jagnięcina Pieczona Z Rozmarynem
Pieczona jagnięcina z rozmarynem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 37g białka, oraz 15 g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Wielkanoc. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona noga jagnięca z rozmarynem, Pieczona noga jagnięca z rozmarynem, oraz Pieczeń jagnięca z czosnkiem i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce.
Jagnięcinę osuszyć i ułożyć, grubą stroną do góry, na stelażu w patelni do pieczenia. Wykonaj kilka 1-calowych głębokich szczelin w jagnięcinie nożem do parowania; natrzyj mieszaninę oliwy z oliwek na jagnięcinę, naciskając mieszaninę na szczeliny. Przykryć luźno folią i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 40
Jagnięcinę, posypać solą i pieprzem.
Piec w temperaturze 400 przez 2 godziny i 30 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 145 (średnio Rzadki).
Odstawić na 30 minut przed krojeniem.