Jagnięcina Pieczona Z Rozmarynem

Jagnięcina Pieczona Z Rozmarynem
Pieczona jagnięcina z rozmarynem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 37g białka, oraz 15 g tłuszczu. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Wielkanoc. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona noga jagnięca z rozmarynem, Pieczona noga jagnięca z rozmarynem, oraz Pieczeń jagnięca z czosnkiem i rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Jagnięcinę osuszyć i ułożyć, grubą stroną do góry, na stelażu w patelni do pieczenia. Wykonaj kilka 1-calowych głębokich szczelin w jagnięcinie nożem do parowania; natrzyj mieszaninę oliwy z oliwek na jagnięcinę, naciskając mieszaninę na szczeliny. Przykryć luźno folią i odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Jagnięcinę, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
5
Piec w temperaturze 400 przez 2 godziny i 30 minut lub do momentu włożenia termometru mięsnego do najgrubszej porcji 145 (średnio Rzadki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Odstawić na 30 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia37
Magazyn