Irresistible Lemon Chiffon Pie
Irresistible Lemon Chiffon Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 1069 kalorii, 13g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, słodzik Splenda® no calorie, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Meyer ciasto z cytryną i oliwą z oliwek z twarogiem cytrynowym, Cytrynowy tort szyfonowy z cytrynową glazurą, oraz Cytrynowy Placek Szyfonowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać odparowane mleko do miski do mieszania; umieścić w zamrażarce, aż utworzą się kryształki lodu (około 30 minut).
Posypać żelatynę wodą i sokiem z cytryny w małym rondlu; odstawić 1 minutę. Wymieszaj granulowany słodzik SPLENDA® i gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, 2 minuty lub do rozpuszczenia żelatyny. Wymieszaj skórkę cytryny i ekstrakt z cytryny.
Ubijaj odparowane mleko z dużą prędkością mikserem elektrycznym do uzyskania miękkich pików (około 5 minut). Stopniowo dodawać mieszaninę żelatyny, ubijając z dużą prędkością, aż mieszanina zostanie połączona. Nie przeginaj.
Wlać mieszaninę do skorupy; przykryć i schłodzić 1 godzinę lub do zestawu.