Indonezyjska Wołowina Rendang (Rendang Sapi)

Indonezyjska Wołowina Rendang (Rendang Sapi)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Indonezyjskiej wołowiny Rendang (Rendang Sapi). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 899 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,91 zł za porcję. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka liści limonki kaffir, chili, strąków kardamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wołowina Rendang, Wołowina Rendang, oraz Zaianne ' s Beef Rendang dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn