Hot Doggy Quesadillas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Hot dogi Quesadillas. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz pod ręką hot dogi, śmietanę, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Masło Orzechowe Marchew Pieska Ciasto, BBQ Ham, Bacon and ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas), oraz Sałatka Z Gorącym Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 3 tortille na powierzchni roboczej. Ser i plastry hot doga podziel równomiernie między tortille.
Każdą porcję posypać 1 łyżeczką. szczypiorek, duża szczypta chili w proszku i szczypta mielonego kminku. Top każdy z pozostałych tortillas.
Na średniej patelni, ciepła 1 łyżeczka. olej na średnim ogniu. Umieść 1 quesadillę na patelni, a następnie połóż mały talerz na quesadilli, aby ją zważyć; gotuj przez około 2 minuty, aż pod spodem złocisty.
Wyjmij talerz, Odwróć quesadillę łopatką, zważyć talerzem i gotować, aż ser się stopi, a tortilla będzie chrupiąca z drugiej strony, o 2 protokół. Trzymaj ciepło. Powtórzyć z pozostałym olejem i quesadillas.
Każdą quesadillę pokroić kółkiem do pizzy lub dużym, ostrym nożem na 4 równe kliny.
Kliny podawać z salsą i kwaśną śmietaną.