Hop-To-It Deviled Eggs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc wypróbuj diabelskie jajka Hop-To-It. Ten przepis zawiera 12 porcji z 95 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home MA 506 fanów. Kilka osób naprawdę polubiło ten hor d ' oeuvre. Jeśli masz pod ręką majonez, ziarna słonecznika w cukierkach, musztardę miodową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak super. Spróbuj Parsi Deviled Eggs-inspirowane Indianami deviled eggs zawierają kolendrę, sok z limonki i miód, aby były pyszne, Jajka zielone i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: diabelskie jajka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój jajka na pół na szerokość.
Wytnij cienki plasterek od spodu każdej połowy, aby usiadły płasko.
Usuń żółtka; odłóż białka na bok. W małej misce zetrzyj żółtka.
Dodaj majonez, smak, musztardę, sól i pieprz; dobrze wymieszaj. Rzeczy lub rury do białek jaj.
Na wierzch z kiełkami. Wsuń końce szczypiorku do każdego jajka, tworząc rączkę. Wstaw do lodówki do podania. Tuż przed podaniem udekoruj ziarnami słonecznika.