Need a dairy free main course? Gumbo może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 27g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka zielonej cebuli, cebula, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest dobre. Spróbuj Gulasz Gumbo-laya (Gumbo + Jambalaya), Gumbo zielone (gumbo Z ' herbes), oraz Gumbo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Krewetki skórki, i devein, w razie potrzeby; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2
Olej i mąkę gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, stale ubijając zasmażkę, aż uzyska ciemny karmelowy kolor (około 12 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor Karmelowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać cebulę i paprykę, i saute 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodawać bulion stopniowo, mieszając aż do wymieszania. Czosnek wymieszać i 3 składniki. przykryć i dusić, mieszając od czasu do czasu, 30 minut.
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Don Olegario Albarino z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.