Gulasz wołowy z trawą cytrynową Charlesa Phana

Gulasz wołowy z trawą cytrynową Charlesa Phana
Gulasz wołowy z trawy cytrynowej Charlesa Phana jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1051 kalorii, 39g białka, oraz 92g tłuszczu każdy. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przepis ten zachwycił 267 osób. Udaj się do sklepu i odbierz tajską Bazyl, rzodkiewkę daikon, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sos rybny o Smaku Charlesa Phana, Sałatka pieczona z bakłażanem i porem Charlesa Phana, oraz Charles Phan ' s Black Bean-szkliwione żeberka wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wołowinę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Skropić 1 łyżką oleju, posypać solą i pieprzem, wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Odstawić podczas przygotowywania wszystkich innych składników.
4
W dużym holenderskim piecu lub garnku o dużym dnie podgrzej pozostałe 3 łyżki oleju na dużym ogniu. Gdy olej jest gorący, pracując partiami, dodaj wołowinę i gotuj, obracając w razie potrzeby, przez około 8 minut, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Ponieważ każda partia jest gotowa, przenieś ją na obramowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Zmniejsz ogień do średniego i dodaj cebulę do pustego garnka. Gotować, mieszając często, przez około 10 minut, aż cebula będzie głęboki złoty kolor. Wymieszać czosnek i gotować, mieszając, przez 30 sekund więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodaj trawę cytrynową, pasta pomidorowa, imbir, anyż Gwiaździsty, i całe chile do smaku i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Eliksir GEliksir G
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
7
Przenieść mieszaninę do dużego glinianego garnka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Do glinianego garnka dodać wołowinę i nagromadzone soki i wlać wywar. Doprowadzić ciecz do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć ogień, więc ciecz jest w delikatnym gotować, przykryć, i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 1 1/2 godziny, aż spotkanie jest po prostu przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Dodać marchew i daikon, ponownie przykryć, i gotować przez 30 minut dłużej, aż warzywa są gotowane przez i mięso jest bardzo delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
10
Zdjąć z ognia i wymieszać w sosie rybnym, 1 łyżka na raz, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
11
Podawać gulasz bezpośrednio z glinianego garnka. Top każdej porcji z niektórych bazylii i mielone chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn