Gulasz pomidorowo-wołowy z kminkiem
Pieczony pomidorowo-wołowy gulasz z kminkiem może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,83 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać olej canolan, dno okrągłe pieczeń, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Wołowy Pomidorowy Gulasz Amerykański, Gulasz cielęcy z papryką, kminkiem i smażonymi kaparami, oraz Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać wołowinę na patelni; gotować 3 protokół lub aż rumiane ze wszystkich stron.
Dodaj 1 łyżkę papryki i kminku. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować 2 minuty, stale mieszając. Wymieszać w pozostałej 1/2 łyżeczki soli, Pozostałe 1 łyżka papryki, cebula, seler, marchew, i czosnek; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pomidory; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 1/2 godziny lub aż wołowina będzie miękka.