Gulasz Jagnięcy Z Afryki Północnej

Gulasz Jagnięcy Z Afryki Północnej
Północnoafrykański gulasz jagnięcy może być tylko Afrykańskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 206 kalorii, 18g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz miód, mielony pieprz, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Północnoafrykański Gulasz Warzywny, Północnoafrykański Gulasz Z Kurczaka, oraz Północnoafrykańskie Kebaby Pomarańczowe I Jagnięce.

Instrukcje

1
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Jagnięcinę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
3
Dodaj jagnięcinę na patelnię; smażyć 4 minuty, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę; smażyć przez 4 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Dodać pozostałe 1/4 łyżeczki soli, kminek i kolejne 3 składniki (przez czosnek); smażyć przez 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać miód i pastę pomidorową; gotować 30 sekund, często mieszając. Wróćcie jagnięcinę na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CzosnekCzosnek
KminekKminek
MiódMiód
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać morele i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 1 godzinę lub aż jagnięcina jest tender, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
BulionBulion
JagnięcinaJagnięcina

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling są doskonałym wyborem dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Painted Wolf The Den Pinotage
Painted Wolf The Den Pinotage
Intensywne wino owocowe o Smaku czerwonych i czarnych letnich jagód, pikantnych przypraw i smaków drewna. Wino ma delikatne jasne taniny. Ma długie świeże wykończenie.Pinotage to najlepsze możliwe czerwone wino na świecie do połączenia z Meksykańskimi potrawami, takimi jak Fajitas i Mole. To jest również wielki z Cabrillo. Wino lubi nasiona kminku i smaki chili Dymnej ancho. Jest to również bardzo dobre inne smakowe amerykańskie specjały regionalne, takie jak Carolina pulled pork i smoky Texas B. B. Q. beef rib.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 38 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn