Grouper Okruchowy
Okruchy-Topped Grouper może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 264 kalorie, 37g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, masło, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Pieczony Grouper z dodatkiem cytrusowo-Kolendrowej okruchy, Małże Okruchowe, oraz Okruchy Rabarbaru.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż Gruba okruchy odmierzają 1 1/4 szklanki.
Okruchy i kolejne 5 składników połączyć w małej misce; wymieszać z masłem i odstawić.
Połączyć majonez i 1 łyżkę soku z cytryny.
Umieścić filety na patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania.
Posypać solą, pieprzem i pozostałym sokiem z cytryny.
Rozprowadzić mieszaninę majonezu równomiernie na filetach; równomiernie rozprowadzić mieszaninę okruchów.
Piec w temperaturze 400 przez 12-15 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio