Grillowany kurczak z wiśniami i kozim serem
Grillowany kurczak z wiśniami i kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 345 kalorii, 52g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wiśnie, połówki piersi kurczaka, ser neufchâtel i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest solidne. Spróbuj Sałatka z kurczaka z wiśniami i sosem z koziego sera, Sałatka z kurczaka z wiśniami i sosem z koziego sera, oraz Sałatka z wiśniami, kozim serem i pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij poziomą szczelinę w środku każdej piersi kurczaka, przecinając w miarę możliwości bez przecinania, aby zrobić kieszeń.
W małej misce wymieszać kozi ser i ser Neufchtel. Dodać mieszaninę sera do każdej piersi, naciskając mieszaninę równomiernie palcami. Włóż około 7 wiśni do każdej piersi, a następnie zabezpiecz otwór wykałaczkami, aby zapobiec wyciekowi podczas gotowania.
Rozgrzej grill lub nasmaruj patelnię grillową i podgrzej na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować, pod przykryciem, przez 15 minut, obracając raz.
Usuń wykałaczki przed podaniem.
Dekoruj świeżymi wiśniami.