Grillowany cały łosoś z czerwoną papryką Aioli to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 64G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 620 kalorii. Na 7,61 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis z finecooking.com ma 1 fanów. Mieszanka żółtek, olej, cytryna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Hamburgery Z Łososia Z Pieczoną Czerwoną Papryką Aioli, Grillowana kukurydza z Aleppo-pieprz Aioli, oraz Grillowany Łosoś Z Bazylią Aioli.
Instrukcje
1
Aby zrobić aioli, ubijamy żółtka w małej misce i bardzo powoli maczamy w oleju, ubijając cały czas. Po dodaniu całego oleju dodać sok z cytryny, czosnek i paprykę; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Suszony Makaron Rigatoni
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Odmiany Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka
Aioli
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Rozgrzej grill, upewniając się, że jest czysty. Węgle powinny być średnio gorące. Aby przygotować rybę, nałóż cebulę, pietruszkę, czosnek i cytrynę w jamie brzusznej łososia; doprawić solą i pieprzem. Owiń trzy lub cztery kawałki sznurka kuchennego wokół ryby, ciasno zawiązując każdy kawałek i przycinając nadmiar sznurka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Skórki Z Cytryny
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Kasztany Wodne, Julienne
3
Posmaruj zewnętrzną stronę ryby olejem i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Umieść rybę na gorącym grillu i gotuj na średnio gorących węglach, aż skończysz, obracając raz, o 20 protokół. z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Podawać na gorąco lub na zimno z czerwoną papryką aioli. Propozycje drinków spróbuj tańszego Pinot Noir (np. BVS Beautour Carneros lub Bouchaines Q. C. Fly),Czerwonego w stylu południowo-francuskim (Les CTES Sauvages z Californias Edmunds St.John), południowoafrykańskiego Pinotage (czerwona hybryda będąca skrzyżowaniem Pinot Noir i Cinsault) lub włoskiego Dolcetto z Piemontu.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rezerwowy Chardonnay 7cellars Elway z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.