Grillowane siodło jagnięce z cytryną i rozmarynem

Grillowane siodło jagnięce z cytryną i rozmarynem
Grillowane siodło jagnięcina z cytryny & rozmaryn może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.1 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis ma 306 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, paluszki trawy cytrynowej, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Siodło jagnięce nadziewane ratatouille, Grillowane kotlety schabowe z marynatą Rozmarynowo-cytrynową, oraz Lemon & rosemary traybake lamb.

Instrukcje

1
Otwórz siodełko, a następnie umieść rozmaryn, czosnek i trawę cytrynową na całej długości stawu. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, a następnie zwinąć do góry, utrzymując ją tak mocno, jak to tylko możliwe. Wiązanie sznurkiem. Lekko wymieszać tłuszcz i doprawić do końca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Eliksir GEliksir G
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Skórkę cytrynową wymieszać z oliwą z oliwek, a następnie użyć do zagotowania jagnięciny. Na tym etapie można pozostawić go do marynowania w lodówce nawet na jeden dzień. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed gotowaniem i wyjąć z oleju cytrynowego. Kiedy grill jest gorący, a płomienie ustąpiły, połóż jagnięcinę na boku węgli, a nie bezpośrednio nad nimi, co pomoże jagnięcinę gotować delikatnie i zapobiec paleniu. Gotować jagnięcinę przez 45 minut na średnio rzadkie, obracając go regularnie, lub na dłużej, jeśli wolisz jagnięcinę dobrze zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Przełożyć jagnięcinę na półmisek i odstawić na co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Wlać sok z cytryny tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn