Grillowane Halloumi i kebaby warzywne

Grillowane Halloumi i kebaby warzywne
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Grillowane Halloumi i kebaby warzywne może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 690 kalorii, 32G białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 8,12 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pomidory roma, ser halloumi, metalowe szaszłyki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane Halloumi i kebaby warzywne, Grillowana Jagnięcina i kebaby Halloumi, oraz Grillowane Szaszłyki Warzywne Halloumi.

Instrukcje

1
Do sosu: pomidory pokroić w Rdzenie, grubo posiekać i umieścić w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać pozostałe składniki i zmiksować na gładką masę.
3
Przenieść 1 szklankę sosu do małej miseczki i odstawić do serwowania. Pozostały sos podzielić między 2 duże miski; odstawić.Do szaszłyków: przyciąć i pokroić bakłażana na 1-calowe kawałki i umieścić w jednej z dużych misek sosu. Pokrój łodygi z grzybów, dodaj je do miski z bakłażanem i wrzuć do połączenia; odstawić.Rdzeń i nasion papryki, pokroić w 1-calowe kawałki i umieścić w drugiej dużej misce z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ser pokroić na 24 kawałki, dodać do miski z papryką i wrzucić do połączenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do średniej wysokości (około 375 ° F do 425 ° F). W międzyczasie nawlecz warzywa i ser na szaszłyki (na przemian każdy składnik), pozostawiając około 1/8 cala odstępu między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Ułożyć na blasze i obficie doprawić solą i pieprzem.Gdy grill jest gotowy, przetrzyj ruszty ręcznikiem zanurzonym w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieść szaszłyki na grillu. Zamknij grill i gotować, obracając szaszłyki co 3 minuty, aż wszystkie boki są lekko zwęglone na brzegach i warzywa są chrupiące-Delikatne, O 15 do 20 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Szaszłyki przełożyć na półmisek i podawać z sosem reserved.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn