Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Grillowane Halloumi i kebaby warzywne może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 690 kalorii, 32G białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 8,12 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz pomidory roma, ser halloumi, metalowe szaszłyki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowane Halloumi i kebaby warzywne, Grillowana Jagnięcina i kebaby Halloumi, oraz Grillowane Szaszłyki Warzywne Halloumi.
Instrukcje
1
Do sosu: pomidory pokroić w Rdzenie, grubo posiekać i umieścić w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać pozostałe składniki i zmiksować na gładką masę.
3
Przenieść 1 szklankę sosu do małej miseczki i odstawić do serwowania. Pozostały sos podzielić między 2 duże miski; odstawić.Do szaszłyków: przyciąć i pokroić bakłażana na 1-calowe kawałki i umieścić w jednej z dużych misek sosu. Pokrój łodygi z grzybów, dodaj je do miski z bakłażanem i wrzuć do połączenia; odstawić.Rdzeń i nasion papryki, pokroić w 1-calowe kawałki i umieścić w drugiej dużej misce z sosem.
Rozgrzać grill gazowy lub węglowy do średniej wysokości (około 375 ° F do 425 ° F). W międzyczasie nawlecz warzywa i ser na szaszłyki (na przemian każdy składnik), pozostawiając około 1/8 cala odstępu między każdym kawałkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, Julienne
6
Ułożyć na blasze i obficie doprawić solą i pieprzem.Gdy grill jest gotowy, przetrzyj ruszty ręcznikiem zanurzonym w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, Julienne
7
Umieść szaszłyki na grillu. Zamknij grill i gotować, obracając szaszłyki co 3 minuty, aż wszystkie boki są lekko zwęglone na brzegach i warzywa są chrupiące-Delikatne, O 15 do 20 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, Julienne
8
Szaszłyki przełożyć na półmisek i podawać z sosem reserved.