Grillowane bakłażany Pitas z kurczakiem i kozim serem
Grillowane bakłażany Pitas z kurczakiem i kozim serem to Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bakłażan, pomidor śliwkowy, pitas i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowane warzywa i kozi ser Pitas, Grillowane Portobello-Kozi Ser Pitas, oraz Grillowane Pitasy warzywne z kozim serem i Pesto Mayo.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Lekko pokryć obie strony plastrów bakłażana sprayem do gotowania.
Umieść bakłażana na stojaku do grillowania lub patelni do grillowania; grill 2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy bakłażan będzie lekko rumiany.
Każdą połowę pity napełnij 1 plastrem bakłażana, 1/3 szklanki grillowanego kurczaka z ziołami cytrynowymi, 2 łyżkami koziego sera, jedną czwartą pomidora i 1 łyżką bazylii. Owinąć w folię lub pergamin; schłodzić.