Grillowana Włoska Marynowana Miecznik

Grillowana Włoska Marynowana Miecznik
Przepis Grillowany Włoski marynowany miecznik może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 25 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1012 kalorii, 67g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na $8.7 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, tymianek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Grillowana Włoska Marynowana Miecznik, Miecznik Marynowany Sojowo-Imbirowy, oraz Włoski marynowany Grillowany kurczak z cukinią.

Instrukcje

1
Umieścić steki z miecznika w torbie z zamkiem błyskawicznym, pozostawiając torbę unsealed.In mała miska, połączyć 3 tbs. oliwa z oliwek i pozostałe składniki do mieszanki marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z MiecznikaSteki Z Miecznika
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zalać marynatą do worka z rybą, podrzucając rybę palcami, aż do całkowitego pokrycia.Uszczelnij worek, uwalniając jak najwięcej powietrza.Marynować w lodówce przez 3 do 4 godzin.Rozgrzej grilla na średnim ogniu.Gdy grill jest piekący gorąco, szczotka grill rack z pozostałą łyżką oliwy z oliwek.Grilluj ryby przez 3 do 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy środek steków zostanie ugotowany, a płatki rybne łatwo po rozwidleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia48
Magazyn