Grillowana Sieja Z Pesto Edamame

Grillowana Sieja Z Pesto Edamame
Grillowana Sieja z Pesto Edamame jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 667 kalorii, 70g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $9.0 za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, dorsza, edamame i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Grillowana Sieja z farszem, Kolacja: Grillowana Sałatka z białej ryby z pomidorami i estragonem Vinaigrette, oraz Halibut pieczony na patelni z pesto z kolendry Edamame.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W32 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia96
Magazyn