Grillowana Papryka Faszerowana Serem

Grillowana Papryka Faszerowana Serem
Ser faszerowany grillowaną papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 522 kalorie, 17g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i pieprzu, ser parmigiano-reggiano, chiles poblano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Soboty z Rachael Ray - Grillowana pieczona czerwona papryka faszerowana serem, Grillowana Faszerowana Papryka, oraz Grillowana Faszerowana Papryka.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj ricottę z serem śmietankowym i Parmigiano-Reggiano. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zapal grill lub podgrzej patelnię grillową. Za pomocą małego, ostrego noża, usunąć łodygi z papryki i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
NóżNóż
3
Pokrój wewnątrz papryki, aby odłączyć membrany i usunąć nasiona. Używając noża do masła, wypełnij paprykę mieszaniną sera i ponownie przymocuj szczyty. Paprykę natrzeć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PaprykaPapryka
MasłoMasło
SerSer
NasionaNasiona
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do MasłaNóż Do Masła
4
Grillować paprykę na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż wszystko się rozwali, a nadzienie serowe jest gorące, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Paprykę przełożyć na talerze i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn