Grillowana Miecznik Z Pikantnym Sosem Tropikalnym

Grillowana Miecznik Z Pikantnym Sosem Tropikalnym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowana miecznik z pikantnym sosem tropikalnym może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Na 22,0 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1635 kalorii, 185g białka, oraz 61 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz miecznik, ząbki czosnku, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Grillowana Miecznik Z Pikantnym Sosem Tropikalnym, Ostra Grillowana Miecznik, oraz Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa.

Instrukcje

1
Obierz pomarańczę, usuwając całą gorzką białą skórkę i grubo posiekaj. Grubo posiekać cebulę. Posiekaj zielenie szalotki. Zestaw aside.In patelnia z sosem, wrzucić pomarańczę, cebulę, zielenie szalotki i ananasa wraz z sokiem, pasta pomidorowa, czosnek, skrobia kukurydziana, sól, płatki papryki i cayenne. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Ciągle mieszając, aby nie spalić. Gotować bez przykrycia, przez około 10 minut. Mieszaj.Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż robi się ładne i grube, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Miecznik pokroić na cztery steki.Top każdy stek z 1/4 sosu i grilla, obracając raz, na około 12 minut lub aż steki płatki testowane widelcem.Uwaga: sos można przygotować z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
Magazyn