Garlicky Kale Crostini

Garlicky Kale Crostini
Przepis Garlicky Kale Crostini jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Na 48 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bagietkę, odrobinę octu z czerwonego wina, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Jarmuż Garlicki, Jarmuż Garlicki, oraz Jarmuż Garlicki dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Magazyn