Francuski Sos Sałatkowy

Francuski Sos Sałatkowy
Francuski sos sałatkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 26 i kosztuje 12 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 43 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka soli, octu, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Francuski Sos Sałatkowy Mix, Francuski Sos Sałatkowy, oraz Francuski Sos Sałatkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić olej, keczup, cukier, ocet, cebula, sok z cytryny, papryka, i sól do blendera; przykryć i puree, aż będzie gładka. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
PaprykaPapryka
OcetOcet
CebulaCebula
CukierCukier
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Baron des Chartrons Bordeaux z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nos świeżych czerwonych owoców. Świetna struktura, miękkie taniny i świeży finał dojrzałej wiśni i borówki. Elegancki i bardzo typowy dla apelacji.Baron des Chartrons Rouge idealnie komponuje się z grillowaną wołowiną, makaronem serowym lub jagnięciną.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje26
Ocena Zdrowia0
Magazyn