Fondue czekoladowo-migdałowe to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 79 g tłuszczu, oraz w sumie 1403 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,86 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, amaretto, jabłka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać amaretto można śledzić to danie główne z Tort Amaretto jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Fondue Czekoladowo-Migdałowe, Fondue Czekoladowo-Migdałowe, oraz Czekoladowe Fondue z kandyzowaną skórką pomarańczową, malinami i migdałowymi Makaronikami.
Instrukcje
1
W średnim rondlu na średnim ogniu połącz pół na pół i ekstrakt migdałowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podgrzewać, aż bąbelki zaczną tworzyć się na krawędzi kremu. Nie gotować. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i wymieszaj z kawałkami czekolady, stale mieszając. Gdy cała czekolada zostanie stopiona i dodana, powoli mieszaj amaretto, aż do połączenia.