Fasolka szparagowa z pieprzem cytrynowym
Jeśli masz około 25 minut do spędzenia w kuchni, fasolka szparagowa z pieprzem cytrynowym może być niesamowitym przepisem bezglutenowym, wegetariańskim, lakto ovo, pierwotnym i przyjaznym dla mapy żywności, który warto wypróbować. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 2 g białka i 6 g tłuszczu. Za 38 centów za porcję otrzymasz dodatek na 6 osób. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jeśli masz pod ręką pieprz cytrynowy, masło, fasolkę szparagową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 30% wyniku, co nie jest aż tak niesamowite. Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj fasolkę szparagową cytrynowo-pieprzową, łatwą fasolkę szparagową cytrynowo-pieprzową i fasolkę szparagową z boczkiem pieprzowym.
Instrukcje
Umieść fasolkę szparagową w naczyniu do gotowania na parze na głębokości 1 cala wrzącej wody. Przykryj i gotuj, aż będzie miękki, ale nadal twardy, około 10 minut; odpływ.
W międzyczasie rozpuść masło na patelni na średnim ogniu.
Smaż migdały, aż lekko się zarumienią. Doprawić pieprzem cytrynowym. Wymieszaj zieloną fasolkę i wrzuć do pokrycia.