Fasolka szparagowa z orzechami włoskimi
Fasola szparagowa z orzechami włoskimi może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 4 g białka i 11 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 75 centów za porcję. Udaj się do sklepu i kup masło, posiekaną fasolkę szparagową, sos teriyaki i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i przyjazną dla fodmap. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 32% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Podobne przepisy obejmują fasolkę szparagową z orzechami włoskimi, fasolkę szparagową z orzechami włoskimi i granatem oraz fasolkę szparagową z orzechami włoskimi i balsamem.
Instrukcje
W 1-1/2-kwarty. w naczyniu przeznaczonym do kuchenki mikrofalowej, wymieszaj fasolę, 2 łyżki orzechów włoskich, sos teriyaki i masło. Przykryj i mikrofaluj na wysokim poziomie przez 3 minuty; zamieszać. Gotuj 5-6 minut dłużej lub do momentu, aż fasola będzie miękka.
Posypać pozostałymi orzechami włoskimi.