Fasolka szparagowa z kolendrą
Fasolka szparagowa z kolendry może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 27 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, pieprz Jalapeno, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z jajkami, chili i kolendry, Marynowana fasolka szparagowa z kolendrą i czosnkiem, oraz Fasolka Szparagowa Z Kolendrą I Orzeszkami Pinii.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj fasolkę szparagową; smażyć 10 minut lub do miękkości i rumiane w miejscach.
Wymieszaj kolendrę, mielony pieprz i sól.