Farsz Babuni chała
Przepis Babuni chała farsz jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 53 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, cebula, seler, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kanapki z kurczakiem z Brie, ogolonym jabłkiem Granny Smith i Dijon-redukcja balsamiczna na opiekanej Chałce, Chała Kasztanowa Farsz, oraz Chała Powolna Kuchenka Farsz.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni, i gotować i mieszać posiekaną cebulę, aż półprzezroczyste, o 10 protokół. Odstawić cebulę do ostygnięcia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj szklane naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Napełnij miskę ciepłą wodą, i moczyć chała, jeden plasterek na raz. Delikatnie wycisnąć nadmiar wody, i umieścić chała w dużej misce.
Wymieszać z gotowaną cebulą, marchewką i selerem, delikatnie wymieszać z jajkami. Doprawić solą i pieprzem.
Farsz rozprowadzić w przygotowanym naczyniu do pieczenia, przykryć folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku do momentu ugotowania i ustawienia, około 1 godziny.