Farro, Zielona oliwka i sałatka z fety
Farro, Zielona oliwka i sałatka z fety może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 328 kalorii. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz łagodne oliwki, takie jak lucques, płaskie liście pietruszki, mleko owcze i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Farro z fasolką szparagową, rzodkiewką i fetą, Sałatka z zielonej fasoli, fety i czarnych oliwek, oraz Fetan i zielona cebula ciasta kuskus na sałatkę pomidorowo-oliwkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować 4 szklanki osolonej wody i wymieszać. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować farro aż tylko przetargu, o 20 protokół.
Odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia i wyschnięcia trochę, o 5 protokół.
W średniej misce wymieszać olej, sok z cytryny i skórkę, pieprz i pietruszkę. Wymieszać z fetą, oliwkami i ugotowanym farro.
* Znajdź w dobrze zaopatrzonych sklepach spożywczych lub zamów online z bluebirdgrainfarms.com