Jamajskie Paszteciki Wołowe

Jamajskie Paszteciki Wołowe
Need a dairy free main course? Jamajskie paszteciki wołowe może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 649 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka skracania, mąka, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jamajskie Paszteciki Wołowe, Jamajskie Paszteciki Wołowe, oraz Jamajskie paszteciki; wołowina, kurczak lub jagnięcina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). W dużej misce, połączyć mąkę, 1 1/2 łyżeczki curry, i szczypta soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PiekarnikPiekarnik
2
Pokroić w 1/4 szklanki margaryny i skrócić, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Mieszaj w wodzie, aż mieszanina utworzy kulkę. Uformuj ciasto w kłodę i pokrój na 10 równych części.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MargarynaMargaryna
CiastoCiasto
WodaWoda
3
Zwiń każdą sekcję w sześciocalowe koło (o grubości około 1/8 cala). Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Margarynę rozpuścić na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podsmażyć cebulę, aż będzie miękka i półprzezroczysta. Wymieszać z mieloną wołowiną. Doprawić 1 łyżeczką curry, tymiankiem, 1 łyżeczką soli i pieprzem. Gotuj, aż wołowina będzie równomiernie brązowa, stale mieszając. Wymieszać bulion wołowy i bułkę tartą. Gotować na wolnym ogniu do wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Bulion WołowyBulion Wołowy
PieprzPieprz
CebulaCebula
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
SólSól
6
Zdjąć z ognia.
7
Łyżka równych ilości nadzienia do każdego okręgu ciasta. Złóż i naciśnij krawędzie razem, tworząc pół okręgu. Użyj widelca, aby nacisnąć krawędzie i szczotkować górę każdego patty z ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn