Fall Harvest Veggie Pizza
Przepis Fall Harvest Veggie Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.27 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, rukolę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka Z Jesiennych Zbiorów, Sałatka Z Jesiennych Zbiorów, oraz Jesienne Żniwa Popcorn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w płytkiej patelni do pieczenia Wrzuć kostki squasha z niewielką ilością oleju. Pieczeń około 45 minut lub do miękkości i lekko karmelizowane.
Tymczasem, w 10-calowej patelni, podgrzać niewielką ilość oleju na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować tylko do karmelizacji. Odstawić.
Usuń squash z piekarnika; wzrost temperatury piekarnika do temperatury wywołanej na pizza crust może. Widelcem, grubo mash squash; odstawić.
Na lekko mąką kamień pizzy lub arkusz cookie, rozwiń ciasto pizzy; naciśnij na 12-calowy Okrągły.
Piec 5 minut. Tymczasem rdzeń i cienko pokroić jabłko; odstawić.
Top częściowo pieczone skórki z puree, 3/4 szklanki sera Cheddar, jabłko, cebula, ser gorgonzola i pozostały ser Cheddar.
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor. Fajne 10 minut.
Top pizza z rukolą lub, w razie potrzeby, rukola rzucił z odrobiną soku z cytryny, sól i pieprz do smaku.