Fajitas rybne z pikantną salsą Verde

Fajitas rybne z pikantną salsą Verde
Fish Fajitas z pikantną salsą Verde może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 21g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól morską i pieprz, oliwa z oliwek, papryka jalapeno, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Tacos rybne z salsą Mango Verde, Czarna Ryba Z Salsą Verde (Low Carb), oraz Rybne Tacos Z Salsą Verde I Sałatką Z Rzodkiewki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Rybę pokroić w paski i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
3
Posypać sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
4
Szmatką lub ręcznikiem papierowym nasmaruj grill olejem, aby zapobiec przywieraniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść rybę na grillu delikatnie; i gotuj przez 3 minuty z każdej strony, obracając ostrożnie szczypcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
SzczypceSzczypce
6
Na chłodniejszych zewnętrznych krawędziach grilla umieść tortille, aby je ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przenieś rozgrzane tortille na talerz lub szeroką płytką miskę wyłożoną czystym ręcznikiem kuchennym. Złóż krawędzie ręcznika na tortille, aby je ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
8
Aby złożyć, podzielić rybę między tortille i top z Salsa verde i plastry awokado. Wycisnąć sok z limonki na awokado i zwinąć tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
AwokadoAwokado
RybyRyby
RolkaRolka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn